Mökkikaupat

Vapaita vuokrattavia palstoja ja myytäviä mökkejä löytyy parhaiten alueen ilmoitustauluilla olevista myynti-ilmoituksista sekä välitysfirmojen lehti-ilmoituksista ja verkkopalveluista. Siirtolapuutarhojen mökkikauppa on vapaata: hinta määräytyy myyjän ja ostajan keskinäisellä sopimuksella. Litukan siirtolapuutarha ei osallistu kauppoihin tai pidä ne esimerkiksi jonotuslistaa palstalaisiksi haluavista.

Siirtolapuutarhan mökin kaupassa omistajaa vaihtavat mökki, palstan muut rakennelmat, kasvit sekä mahdollinen irtaimisto. Ostaja saa vuokraoikeuden palstaan. Vuokraoikeus edellyttää, että ostaja liittyy Litukan siirtolapuutarhan jäseneksi. Jäsenen ei tarvitse olla tamperelainen.

Lisätietoa mökkikaupoista voit lukea Siirtolapuutarhaliiton sivuilta sekä Suomen siirtolapuutarhaliiton Siirtolapuutarhamökin myynnin opas -julkaisusta.

Ennen kauppoja kannattaa tutustua tarkemmin Litukan sääntöihin. Tietoa Litukan talkoista ja rakentamisesta ja vuosittaisista maksuista löydät Tietoa Litukasta -sivulta.

Kun kauppa on tehty, toimita sihteeri Markku Kulmalalle (Vihilahdenkatu 6 A 6, 33900 Tampere)

  • 1 kpl kauppakirjasta
  • vuokraoikeuden siirto- ja jäsenanomuskaavake

Toimikauden aikana (huhtikuun puoliväli - syyskuun puoliväli) voit toimittaa kaavakkeet myös Takkatuvan postilaatikkoon.

Kauppakirjan, vuokraoikeuden siirto- ja jäsenanomuskaavakkeen sekä mahdollisen perhejäsenanomuskaavakkeen löydät tältä sivulta. Kauppakirjoja kannattaa tulostaa kolme kappaletta ( yksi myyjälle, yksi ostajalle ja yksi Litukan Siirtolapuutarhayhdistykselle)