Tervetuloa Litukan siirtolapuutarhaan!

Litukan siirtolapuutarha on perustettu vuonna 1922 ja juhlii tänä vuonna 100-vuotista taivaltaan.

Litukka sijaitsee muutaman kilometrin päästä Tampereen keskustasta, Kalevan ja Petsamon kaupunginosien rajamailla. Alueen halkaisee 1980-luvulla rakennettu Kekkosentie, ja alue jakautuu vanhaan ja uuteen puoleen

Litukan siirtolapuutarha on pinta-alaltaan n. 8.15 hehtaaria. Siirtolapuutarha-alueen omistaa Tampereen kaupunki. Alue on vuokrattu Litukan siirtolapuutarhayhdistykselle, joka edelleenvuokraa noin 300-350 neliöiset palstat viljelijöille. 

Palstoja Litukassa on 201. Palstalle voi rakentaa kerrosalaltaan korkeintaan 23 neliöisen mökin

Litukan siirtolapuutarha on kaupungin yleistä puistoaluetta, jonka yleisille alueille vierailijat ovat tervetulleita. Litukalle pääsee Teiskon suuntaan menevillä linja-autoilla ja raitiovaunulla 1.


Alueen vesijohtoverkoston sulkeminen 27.09.2022 on siirretty. Uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. t. pj/vesivastaava
Hei
Kuten sivulla jo aiemmin ilmoitettiin vesiverkoston sulku 27.9 on peruttu, suotuisammaksi muuttuneesta sääennusteesta ja runsaista palstalaisten toiveista johtuen.
Vesiryhmä seuraa aktiivisesti sään kehitystä ja nyt palstalaisten kannattaa varautua vesiverkoston sulkuun nopeallakin aikataululla. Jäätymisvaurioilta varmaan kaikki haluamme välttyä. Näillä näkymin vesi pyritään pitämään päällä ainakin viikolle 40 saakka ilmoista ja yö pakkasista riippuen.
Kun verkosto suljetaan vesiryhmä tyhjentää verkoston, kiertää alueen ja avaa kaikki tonttihanat.
Palstalaisen olisi hyvä huolehtia että palstalla oleva vesijohto tyhjenee, välttyäkseen jäätymisen aiheuttamilta vahingoilta. Palstalla olisi hyvä olla tyhjennysventtiili, jolla palstan verkoston saa parhaiten tyhjennettyä.

Vesiryhmäläiset eivät tee palstalle korjauksia tai muutoksia mutta ainakin allekirjoittunutta voi konsultoida vesiasioissa, neuvon mikäli kykenen.

Terveisin vesivastaava Veijo Vähätiitto palsta 197

veijovahatiitto@gmail.com

040 869 7866
******************************
Ilmoita sähkömittarilukema ja yhteisötyöt 30.09.2022 mennessä. Ohjeet tietojen ilmoittamisesta löydät Uutisista