Talkoot

Yhteisötöiden tekeminen lopetettiin kaudella 2023 mutta talkoiden tekeminen ei ole kiellettyä vaan perustuu vapaaehtoisuuteen. Yhdistys ei voi velvoittaa jäsentä tekemään talkoita tai korvaamaan vaihtoehtoisesti talkootyötä rahalla, tällöin verottaja tulkitsee tehdyn työn verotettavaksi tuloksi.

 2023 kaudella ulkopuolinen yritys hoitaa takkatuvan päädyn ja vanhan puolen WC:n siivouksen kerran viikossa torstaisin sekä kerhotalon viikkosiivouksen. Lisäksi kaksi palkattua henkilö hoitaa perjantaisin pääsääntöisesti kerhotalon ympäristön siisteydestä, kukkien kastelusta ja joitain muita yhteisiä alueita tarpeen mukaan. 

Ulkopuolisten tekemällä työllä katetaan kuitenkin vain osa töistä jotka tulisi tehdä yhdistyksen yhteisten alueiden ja kiinteistöjen/rakenteiden ylläpitämiseksi. Talkoohengellä voi kukin jäsen hoitaa yhdessä tai erikseen muiden kanssa palstan lähialueella olevia yhteisiä alueita tai halutessaan hoitaa/korjata alueen rakennuksia ja rakenteita. Tarvikkeiden hankinnasta täytyy kuitenkin sopia erikseen joko talkoo- tai aluevastaavien  kanssa.

Perennarinteen hoitoa

Viime kesänä istutettiin talkoilla uuden puolen parkkipaikkan (Omenatien) vieressä olevaan rinteeseen paljon erilaisia perennoja. Tänä kesänä ohikulkijat ovat saaneet nauttia kukkaloistosta mutta jotta kukkia voidaan ihailla jatkossakin tarvitaan väkeä kitkemään rikkaruohoja ja levittämään uutta multaa rinteeseen. Pieninkin apu on tervetullutta rinteen hoidossa! Tarvittaessa lisätietoja talkoovastaavalta.
Virpi