Autoilu

  • Pysäköinti on sallittu vain merkityillä pysäköintipaikoilla. 
  • Moottoriajoneuvoilla (koskee myös mopoja ja moottoripyöriä) ajaminen käytävillä ja siirtolapuutarha-alueella on kielletty.
  • Ajo on sallittu vain ehdottoman välttämättömissä tilanteissa (raskaiden tavaroiden tuonti palstalle, jonka jälkeen ajoneuvo on välittömästi siirrettävä pois alueelta).
  • Huom! Käytä alueella hiljaista ajonopeutta. Aja äärimmäistä varovaisuutta noudattaen.
  • Kun tilaatte kivi- tai maa-ainesta tai rakennustarvikkeita palstoille, pyytäkää toimittajaa tuomaan tavara mahdollisimman pienillä autoilla. Suuret telikuorma-autot eivät mahdu kulkemaan siirtolapuutarhan teillä. Ne myös rasittavat teitä. Kaksiakseliset kuorma-autot kuten Sepelisammolla ja pakettiautot ovat suositeltavia jakeluautoja alueellemme.

Pysäköinti uuden puolen parkkipaikalla

Parkkilupia uuden puolen parkkipaikalle jakaa Kalevi Juntunen (palsta 96, 050-3481230, kalevi.juntunen(at)gmail.com)

Pysäköinti TAMK:n parkkipaikalla kesällä 2022

TAMK:n parkkipaikan käyttö jatkuu litukkalaisille viimevuotiseen tapaan touko-,kesä ja heinäkuun ajan opiskelijahinnalla ( alle 10 e /kk )

Paikka varataan eParking- sovelluksella Litukan Siirtolapuutarhan kiintiöstä auton rekisterinumerolla. eParking- sovelluksen käyttö edellyttää rekisteröitymistä ja kirjautumista sovellukseen.

Paikan voi varata ja maksaa 1 päiväksi – 3 kuukaudeksi ja se maksetaan varatessa. Erillistä lupalappua ei tarvita.

Ongelmatilanteissa ota yhteys: p. +35840653 8556 tai info@eparking.fi

Pysäköinti vanhalla puolella

Pysäköintivalvonta alkaa Litukan Siirtolapuutarhan Vanhan puolen Kerhotalon (Juhlatalon) ja Litukankadun puutarhayhdistyksen parkkialueilla ma 19.6.2023. Valvontaa toteutetaan 15.4.-31.10. Pysäköintivalvontaa hoidetaan arkisin klo 8 - 18. Pysäköintivalvontaa ei ole lauantaisin eikä sunnuntaisin, juhlapyhinä eikä juhlapyhien aattoina. 

Vanhan puolen pysäköintijärjestelyt ovat identtisiä Uuden puolen puutarha-alueen pysäköintivalvonnan kanssa. Parkkikiekolla voi pysäköidä Litukan kaikilla kolmella pysäköintialueella 90 min ajaksi. Kerhotalolla arkisin pidettäviä juhla- yms. tapahtumia varten on saatavissa kertakäyttöisä pysäköintilupia, joita ei tarvitse palauttaa.

Parkkilupia uuden puolen parkkipaikoille jakaa Kalevi Juntunen (palsta 96, 050-3481230, kalevi.juntunen(at)gmail.com)